Cartile Adevarul
Edituri cărţi

Un Craciun de neuitat

Mary Carter, Terri DuLong

Un Craciun de neuitat

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Lira

Autor: Mary Carter · Terri DuLong

Colecţie: Lirabooks
Număr de pagini: 224
Anul apariţiei: 2011
20,00 RON
12,00 RON

Ati economisit 8 lei

Cumpără online

Un Craciun de neuitat

Perioada sărbătorilor de iarnă ar trebui să fie pentru toată lumea prilej de fericire și bucurii. Nu însă și pentru Tara Lane, o newyorkeză de treizeci de ani, care exact acum, în loc sa obțină postul mult-visat de bucătar-șef într-un local franțuzesc, rămâne fără serviciu. în plus, și cei mai buni doi prieteni dispar din viața ei. Când toate lucrurile păreau să anunțe un sfârșit de an dezastruos, o întâmplare neaşteptată îi dă  prilejul ca de Crăciun să ajungă în peisajul de vis din Maui. Faptul că familia ei cicălitoare, cu care nu se înțelege prea bine, decide să o urmeze nu o bucură foarte mult. însă în Maui Tara face cunoștință cu Darren, un tânăr sexy și nonconformist, care transformă cu totul vacanța pentru care Tara își propusese doar distracţie și aventură. Un Crăciun în Maui se dovedește un punct de cotitură în viața tuturor celor implicați, căci uneori cele mai plăcute surprize apar când te aștepți cel mai puțin.

 

*

Josie Sullivan este foarte mândră de Tess, fiica ei de unsprezece ani, și de relația dintre ele. în tinerețe, Josie a ales să fie o mamă singură și să renunțe la studii, rămânând pe insula natală, Cedar Key, lucru care a reprezentat în permanență un motiv de dispută cu propria mamă, care își dorea pentru Josie o carieră de jurnalist. în apropierea Crăciunului, viața liniștită a comunității de pe insulă este brusc tulburată de vestea că unul dintre cei mai vechi locuitori este în pericol de a fi trimis la azil, iar în spatele acestei acțiuni este tocmai nepotul acestuia, Ben, un tânăr editor newyorkez care a pierdut de mult orice contact cu viața din Cedar Key. Revoltată de nedreptatea pe cale să fie comisă, Josie și fiica ei mobilizează pentru a îndrepta lucrurile. în final, Josie descoperă că este în pragul unei schimbări deosebite și pe plan personal, căci Ben se dovedește până la urmă sufletul-pereche care îi poate oferi  acum Un Crăciun magic...

 

Un Crăciun de neuitat reunește două încântătoare povești de Crăciun, pe alocuri amuzante, în mare parte emoționante, care vă vor transpune în atmosfera magică și irezistibilă a sărbătorilor de iarnă.

cartepedia.ro

(Mary Carter, Terri DuLong - Un Craciun de neuitat a fost adăugat în catalogul nostru la data de 17 martie, 2012.)
Promo
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2010 edituri.net • designed by webgraphic.ro