Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Teoria si practica analizei gramaticale. Distinctii si...distinctii

G.G. Neamtu

Teoria si practica analizei gramaticale. Distinctii si...distinctii

Domeniu: Invatamant - Educatie

Editura: Paralela 45

Autor: G.G. Neamtu

Colecţie: Gramaticile Paralela 45
Număr de pagini: 508
Anul apariţiei: 2008
39,00 RON
27,30 RON

Ati economisit 11.7 lei

Teoria si practica analizei gramaticale. Distinctii si...distinctii

Specialist in disciplina Limba romana contemporana (morfologie si sintaxa - teorie si analiza) si sef al Catedrei de limba romana de la Facultatea de Litere a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, G.G. NEAMTU este un nume de referinta al scolii de gramatica romanesti, fiind prezent cu numeroase studii si articole de specialitate in reviste ca: Limba romana, Studii si cercetari lingvistice, Studia Universitatis „Babes-Bolyai”. Philologia, Dacoromania, Excelsior, Perspective. De acelasi autor: Predicatul in limba romana. O reconsiderare a predicatului nominal, Bucuresti, Editura Stiintifica si Enciclopedica, 1986; Elemente de analiza gramaticala. 99 de confuzii/distinctii, Bucuresti, Editura Stiintifica si Enciclopedica, 1989; Teoria si practica analizei gramaticale. Distinctii si... distinctii [editia I], Cluj-Napoca, Editura Excelsior, 1999.
Lucrarea de fata este un excelent compendiu de gramatica in termenii distinctie/confuzie, corect/incorect, pornind de la premisa ca insusi faptul de a sti ce cu ce si mai ales de ce se confunda constituie, firesc, un pas important spre a nu mai confunda! Autorul face cat se poate de explicit rationamentul care ar trebui sa stea la baza unei analize gramaticale corecte, punand la dispozitia studentilor si specialistilor o carte menita sa elimine multe dintre dificultatile analizei gramaticale, in cadrul unui algoritm general acceptat ori in prelungirea acestuia, sa clarifice multe dintre controversele gramaticale si sa ofere noi posibilitati de interpretare. O carte de referinta in toate bibliografiile de specialitate!

Acest titlu este disponibil doar la cerere şi este în stoc limitat.

Dacă doriţi să îl comandaţi, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

(G.G. Neamtu - Teoria si practica analizei gramaticale. Distinctii si...distinctii a fost adăugat în catalogul nostru la data de 30 august, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2019 edituri.net
Powered by webgraphic.ro