Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

SMART RETAIL. MAGAZINUL TAU - UN FENOMEN AL VANZARILOR

Richard Hammond

SMART RETAIL. MAGAZINUL TAU - UN FENOMEN AL VANZARILOR

Domeniu: Economie

Editura: All

Autor: Richard Hammond

Colecţie: ALL PENTRU INTREPRINZATORI
Număr de pagini: 176
Anul apariţiei: 2007
24,90 RON
17,43 RON

Ati economisit 7.47 lei

Cumpără online

SMART RETAIL. MAGAZINUL TAU - UN FENOMEN AL VANZARILOR

"Aceasta carte este plina de sfaturi practice, care fac conducerea corecta a unui magazin putin mai usoara". Julian Richer, Presedinte si Fondator al Richer Sounds

Vanzarile en detail sunt minunate. Sunt imediate, incitante, riscante si de-a dreptul dure. A conduce un magazin va intra în sange. Dar, cu toate ca vanzarile en detail sunt recunoscute pentru ca au salvat economii întregi, ele sunt, probabil, si cea mai putin înteleasa dintre practicile de afaceri. Aceasta este prima carte practica despre "cum sa..." in domeniul vanzarilor cu amanuntul. Ea dezvaluie elementele cheie care ii separa pe detailistii minunati de cei obisnuiti, echipele fantastice de cele mediocre si povestile de succes ale afacerilor de prim rang, de acelea care se lupta inca sa depaseasca planul secund. Cuprinzand totul, de la cum ia nastere experienta din interiorul magazinului pana la intelegerea clientului si de la strategiile de promovare pana la modul cum pot fi creata echipe energice si motivate, aceasta este cartea care va va "echipa" managerii de magazin, membrii ambitiosi ai echipei, intr-adevar, pe oricine vinde clientilor, cu idei practice castigatoare si strategii de succes. "O carte despre cum se face totul".


(Richard Hammond - SMART RETAIL. MAGAZINUL TAU - UN FENOMEN AL VANZARILOR a fost adăugat în catalogul nostru la data de 22 iunie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2021 edituri.net
Powered by webgraphic.ro