Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Sfarsitul lumii in alb si negru

Roszak Theodore

Sfarsitul lumii in alb si negru

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Nemira

Autor: Roszak Theodore

Colecţie: Suspans
Număr de pagini: 896
Anul apariţiei: 2008
78,00 RON
54,60 RON

Ati economisit 23.4 lei

Cumpără online

Sfarsitul lumii in alb si negru

Extrem de bine scris, erudit, amplu si complex, Sfarsitul lumii in alb si negru, acest thriller istoric si metafizic este inainte de toate o reflectie asupra semnificatiei si puterii imaginii, este un elogiu adus pionierilor cinematografiei, dar si o ironica relatare a cincizeci de ani din istoria contraculturii americane.

Romanul Sfarsitul lumii in alb si negru transgreseaza toate genurile, devenind rapid cel mai surprinzator roman al momentului.

In anii '50 in Los Angeles, intr-un cinematograf intunecat si izolat ca o carcera gotica, Jonathan Gates descopera, pe langa filmele mute de categorie grea, opera „decadenta si psihotica” a primului regizor expresionist german Max Castle (sau Kastell, sau von Kastell), disparut in apogeul carierei sale. Interesul lui Gates se transforma repede in fascinatie, apoi in obsesie cand descopera mesajele subliminale, socante, incitante si repulsive din filmele lui Castle.

Devenit profesor si critic de film, Gates incepe o ancheta pentru a elucida misterul care inconjoara viata si opera acestui maestru al iluziilor si aduce la lumina un complot uimitor din istoria secreta a industriei cinematografice. ***


(Roszak Theodore - Sfarsitul lumii in alb si negru a fost adăugat în catalogul nostru la data de 20 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro