Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Salturi creative (10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi)

Michael Newman

Salturi creative (10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi)

Domeniu: Economie

Editura: Brandbuilders

Autor: Michael Newman

Colecţie: Marketing si advertising
Număr de pagini: 396
Anul apariţiei: 2006
50,00 RON
Cumpără online

Salturi creative (10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi)

SALTURI CREATIVE este o introspectie de prima mâna în creatiile uneia dintre cele mai mari agentii din lume: Saatchi & Saatchi; cartea prezinta strategiile, gândirea creativa si povestile din spatele câtorva dintre cele mai de succes campanii de advertising din lume. Lectiile sunt universale. Metodologiile sunt globale. Este o carte despre puterea transformatoare a ideilor, indiferent de locul din care provin.

"Advertisingul este distrus, iar Michael Newman e hotarat sa-l repare. Cartea lui interesanta si bine scrisa va reprezenta un mare pas în orientarea advertisingului în directia corecta." AL RIES, PRESEDINTE RIES & RIES, COAUTOR AL CARTII "POZITIONAREA"

"Cartea este o lectura absolut obligatorie pentru oricine doreste sa stie cum este creat advertisingul de calitate." JIM AITCHISON, AUTORUL CARTII “HOW ASIA ADVERTISES"

"Uaaau. Dupa ce vei citi acesta carte vei gandi altfel. Ca om de creatie vei pretui mai mult ideile. Ca om de marketing vei cere mai mult agen]iei cu care lucrezi. Iar ca tanar aspirant vei avea ocazia sa înveti cele mai importante10 lectii de advertising." ANATOLI CIUCUROVSCHI, GROUP CREATIVE DIRECTOR, SAATCHI & SAATCHI ROMANIA


(Michael Newman - Salturi creative (10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi) a fost adăugat în catalogul nostru la data de 19 iulie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2021 edituri.net
Powered by webgraphic.ro