Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs (contine CD)

Daniela Kohn

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs (contine CD)

Domeniu: Limbi straine

Editura: Polirom

Autor: Daniela Kohn

Colecţie: Limbi straine
Număr de pagini: 308
Anul apariţiei: 2009
149,00 RON
104,30 RON

Ati economisit 44.7 lei

Cumpără online

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs (contine CD)

Va propunem un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.

PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei, pentru nivelele A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele necesare invatarii unei limbi straine: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (participare la conversatie, producerea unui discurs oral), exprimare scrisa.
 
Pachetul cuprinde un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio.
Manualul (132 pagini) cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului un pachet de situatii de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Astfel, cursantul nu trebuie sa parcurga intregul manual pentru a putea comunica in limba romana in situatii cotidiene, ci poate folosi cunostintele dobindite dupa fiecare unitate. Ilustratiile completeaza partea discursiva, impreuna cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversationale plasate in contexte plauzibile.

Sectiunile de Romana utila cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele diferitelor unitati. Gramatica este explicata preponderent vizual, fara instructiuni normative excesive.
Pentru rezolvarea problemelor care pot aparea din dificultatea intelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, au fost elaborate doua CD-uri audio cu dialoguri inspirate din temele abordate in manual.
Caietul de exercitii (176 pagini) vine in completarea manualului, ajutind la fixarea cunostintelor dobindite.

(Daniela Kohn - Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs (contine CD) a fost adăugat în catalogul nostru la data de 14 mai, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro