Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Nurorile

Joanna Trollope

Nurorile

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Lira

Autor: Joanna Trollope

Colecţie: Lirabooks
Număr de pagini: 320
Anul apariţiei: 2012
20,00 RON
12,00 RON

Ati economisit 8 lei

Cumpără online

Nurorile

Când cel mai mic dintre cei trei fii ai lui Anthony și Rachel Brinkley se însoară, nimeni nu este pregătit  pentru schimbarea profundă pe care acest eveniment o va provoca în familie. Din motive diferite, celelalte două nurori nu au putut să se opună influenței materne pe care Rachel a continuat să o exercite asupra fiilor ei, ceea ce a făcut ca întreaga familie să rămână în continuare strâns legată de casa părintească din Suffolk. Dar Charlotte — foarte tânără, foarte frumoasă și foarte alintată — nu are de gând să își împartă autoritatea cu proaspăta soacră și își propune să schimbe echilibrul de forțe. Curând, Rachel descoperă că începe să piardă controlul și nurorile devin mai importante pentru fiii ei decât ea însăși — un transfer inevitabil de loialitate, care declanșează furia lui Rachel, afectează liniștea lui Anthony și provoacă valuri neașteptate în cele trei căsnicii.
Joanna Trollope reușește să exploreze cu sinceritate și profunzime crizele care apar când o generație, cu obiceiurile și deprinderile ei, trebuie să facă loc celei noi  — și toți sunt nevoiți să învețe din nou ce înseamnă cu adevărat dragostea de familie.

 Joanna Trollope are o carieră de scriitoare de peste treizeci de ani, cărțile sale înregistrând un succes uriaș, cu vânzări de milioane de exemplare, mai multe fiind ecranizate. Este considerată una dintre cele mai importante romanciere britanice contemporane, fiind distinsă cu Ordinul Imperiului Britanic pentru contribuția adusă literaturii.


(Joanna Trollope - Nurorile a fost adăugat în catalogul nostru la data de 17 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro