Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Noua legislatie rutiera. Sinteze si comentarii

Mihai Ilie

Noua legislatie rutiera. Sinteze si comentarii

Domeniu: Diverse

Editura: Niculescu

Autor: Mihai Ilie

Colecţie: Informare - Utilitare
Număr de pagini: 368
Anul apariţiei: 2007
25,00 RON
18,75 RON

Ati economisit 6.25 lei

Cumpără online

Noua legislatie rutiera. Sinteze si comentarii

Noile reglementari ale circulatiei rutiere din tara noastra, aparute in cursul anului 2006 si menite a armoniza legislatia autohtona incidenta cu cea in vigoare in Uniunea Europeana, "Codul Rutier" (cum mai este cunoscut aceste ansamblu de legi, hotarari si ordonante de guvern, si regulamente de aplicare), se constituie cu usurinta - prin numarul normativelor, complexitatea textelor si trimiterile reciproce, noutatile continute, in forma si fond - intr-o sursa de confuzii si inhibitii mai ales in randul candidatilor la mult ravnitul titlul de conducator auto. Cursul DE LEGISLATIE RUTIERA DE STUDIAT PENTRU SUSTINEREA CU SUCCES A EXAMENULUI DE CONDUCERE, DAR SI MATERIAL DE REVIZII si ACTUALIZARI PENTRU MAI VECHII SOFERI este cea mai lamuritoare lucrare de legislatie rutiera de pe piata romaneasca, incluzand sistematizarea si comentarea prevederilor tuturor actelor normative in vigoare (pornind de la "miezul" acestora, Ordonanta nr. 195/2002, republicata, si Regulamentul de aplicare a Ordonantei si acoperind toate celelalte acte normative INTRATE IN VIGOARE PANA LA 1.12.2006), care ii privesc pe conducatorii de autovehicule sau mopede, pe proprietarii si pe detinatorii mandatati de autovehicule si remorci, precum si pe pasageri si pe pietoni. Prezentarilor si comentariilor le sunt alaturate sanctiunile prevazute de lege (prin indicarea articolului care le prevede) si punctele de penalizare ("puncte-amenda", "puncte de penalizare" sau "zile de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce pe timp limitat"), iar slabiciunile legislatiei (erori, omisiuni, sanctionari multiple ale aceleiasi fapte) sunt semnalate si "amendate" cu promptitudine de autor, in vederea stimularii indreptarilor legislative ulterioare.
DESPRE AUTOR Mihai Ilie - profesor de legislatie rutiera in cadrul companiei Autogeneral Bucuresti (care are in componenta cea mai mare dintre scolile membre ale Federatiei Patronale a Scolilor Particulare de Soferi din Romania), autor a doua editii cunoscute de lucrarea sa de popularizare "Noile reglementari ale circulatiei pe drumurile publice din Romania si sanctionarea incalcarilor acestora".
Drumurile Publice; Reglementarea circulatiei pe drumurile publice; Participantii la traficul rutier si pasagerii; Vehiculele; Accidentul de circulatie; Asigurarea vehiculelor; Contraventiile si infractiunile la regimul circulatiei pe drumurile publice; Anexe; Bibliografie; Semnalizarea rutiera. ***


(Mihai Ilie - Noua legislatie rutiera. Sinteze si comentarii a fost adăugat în catalogul nostru la data de 19 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro