Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Mos Teaca si alte scrieri alese

Anton Bacalbasa

Mos Teaca si alte scrieri alese

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Andreas

Autor: Anton Bacalbasa

Colecţie: Clasici romani
Număr de pagini: 144
Anul apariţiei: 2007
10,00 RON
7,00 RON

Ati economisit 3 lei

Cumpără online

Mos Teaca si alte scrieri alese

Plasata în colectia Clasici Români cartea de fata se alatura celorlalte prin care se valorifica potentialul creativ al poporului român prin reprezentati de seama. Prin cuvântul clasic se poate întelege clasicismul ca si curent literar dar si o valoare perena ce strabate timpul si care prin repetitie constanta se pastreaza în constiinta unei comunitati. Desfasurarea existentei în cercul strâmt între viata si moarte pastreaza constiinta treaza unui popor,a unei natiuni în concertul culturii universale.
Colectia Clasici Români nu face altceva decât sa reînvie câteva din cele mai importante creatii artistice ale celor ce au plasat valorile nationale în context universal si sa refaca astfel geneza si moartea pentru a se pastra vie viata spirituala.
Volumul Mos Teaca si alte scrieri alese semnate de Anton Bacalbasa prin structura lui cuprinde o serie de scrieri cunoscute ale scriitorului grupate pe rând sub titlurile Mos Teaca care cuprinde 32 de texte epice,Schite si pamflete cu 10 texte ce îndeplinesc rigorile speciilor literare prezente în titlul grupajului, Articole literare cu doua texte publicistice de reala actualitate.Asadar cartea de fata publicata la editura Andreas reuneste 44 de texte epice valoroase ale literaturii nationale. De asemenea cartea cuprinde repere biobibliografice unde sunt evidentiate câteva din cele mai importante momente ale vietii si creatiei lui Anton Bacalabasa. Grafica este în acord cu întreg continutul cartii descoperindu-se cu fiecare pagina migala si talentul de artizan, ce stau marturie pentru forta creatoare,care strabate timpul si reuseste sa-l învinga.


(Anton Bacalbasa - Mos Teaca si alte scrieri alese a fost adăugat în catalogul nostru la data de 20 august, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2021 edituri.net
Powered by webgraphic.ro