Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Marketing fara costuri pentru luptatorul de gherila - 100 de tactici fara costuri pentru promovarea afacerii si energizarea profiturilor tale

Jay Conrad Levinson

Marketing fara costuri pentru luptatorul de gherila - 100 de tactici fara costuri pentru promovarea afacerii si energizarea profiturilor tale

Domeniu: Economie

Editura: BusinessTech

Autor: Jay Conrad Levinson

Colecţie: GUERRILLA MARKETING
Număr de pagini: 176
Anul apariţiei: 2005
29,90 RON
Cumpără online

Marketing fara costuri pentru luptatorul de gherila - 100 de tactici fara costuri pentru promovarea afacerii si energizarea profiturilor tale

Despre carte
   Levinson, neobosit promotor al marketingului de gherila este ca intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti si iti ofera idei exceptionale pentru a-ti promova produsele sau serviciile fara sa cheltuiesti vreun ban. El dovedeste prin exemple concrete ca iti pot face un nume pe piata, poti face marketing eficient, cu adevarat aducator de profituri, fara sa cheltuiesti bani. Trebuie doar sa-ti folosesti toata creativitatea de care poti da dovada si mult curaj pentru a pune in aplicare ideile neconventionale pe care ti le ofera.
   Marketingul de gherila fara costuri iti poate aduce permanent noi clienti, mentine loialitatea lor, iti consolideaza afacerea si iti sporeste contul in banca fara sa te pagubeasca de vreun ban. Prea frumos ca sa fie adevarat? Cu toate acestea este perfect posibil! Inca si mai remarcabil este faptul ca marea majoritate a concurentilor tai nu stiu ca pot sa faca un marketing atat de eficient sa cheltuiasca bani.

Despre autor
   Jay Conrad Levinson este autor a 42 de carti de marketing dintre care 14 fac parte din seria Guerrilla Marketing, "cea mai bine vanduta serie de carti din istorie". Cartile lui au fost traduse in 37 de limbi si sunt folosite ca manuale de predare inclusiv in cursurile de MBA din intreaga lume.
   A creat inca din 1958 reclama pentru multe companii mari si mici din intreaga lume. A obtinut numeroase si prestigioase premii pentru grafica, reclama de televiziune, video si radio. Este lider al workshop-urilor in domeniul marketingului.
   Renumit profesionist in marketing, Jay Conrad Levinson a fost vicepresedinte al J. Walter Thomson Advetising si director de creatie la Leo Burnett Advertising inainte de a-si infiinta propria companie de consultanta in marketing, Guerrilla Marketing International.


(Jay Conrad Levinson - Marketing fara costuri pentru luptatorul de gherila - 100 de tactici fara costuri pentru promovarea afacerii si energizarea profiturilor tale a fost adăugat în catalogul nostru la data de 19 iulie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro