Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Lupta ca un barbat castiga ca o femeie. Cartea femeii care invinge cu armele barbatilor

Gail Evans

Lupta ca un barbat castiga ca o femeie. Cartea femeii care invinge cu armele barbatilor

Domeniu: Economie

Editura: BusinessTech

Autor: Gail Evans

Colecţie: nespecificat
Număr de pagini: 160
Anul apariţiei: 2005
19,90 RON
Cumpără online

Lupta ca un barbat castiga ca o femeie. Cartea femeii care invinge cu armele barbatilor

In spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie puternica. Sigur ca da!
Ce mult le place barbatilor sa ajunga pe primele locuri sprijinindu-se pe umerii delicati ai unor femei. Dar doamnelor, este momentul sa iesiti in fata si sa luati de la viata ce vi se cuvine. Sa faceti cariera sau sa conduceti afaceri de succes pastrandu-va gingasia si candoarea pe care barbatii le considera "atribute ale sexului slab".

Pentru momentul cand voi veti considera ca vreti sa incepeti sa traiti din plin si sa va folositi resursele pentru a atinge implinirea profesionala va sta la dispozitie cartea " Lupta ca un barbat, castiga ca o femeie". Si ...ascundeti cartea din calea barbatilor dornici sa-si consolideze cariera! Si ei au ce invata din aceste pagini!
Aceasta carte este perfecta pentru orice femeie care cauta un ghid, pas cu pas, pentru a deveni la fel de dura - si plina de succes- ca si seful ei.

In calitate de vicepresedinta a canalului de stiri CNN, Gail Evans coordoneaza programele de televiziune pe teritoriul SUA si se ocupa de dezvoltarea unor noi talente. Programele coordonate de Evans au primit numeroase premii intre care Medalia de Merit oferita de Asociatia femeilor americane care lucreaza in radio si televiziune si Premiul Pentru Progrese Deosebite Acordat Femeilor si Barbatilor din Domeniul Mass-Media, precum si mai multe nominalizari la Premiul Emmy. Ea traieste in Atlanta.


(Gail Evans - Lupta ca un barbat castiga ca o femeie. Cartea femeii care invinge cu armele barbatilor a fost adăugat în catalogul nostru la data de 19 iulie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2021 edituri.net
Powered by webgraphic.ro