Cartile Adevarul
Edituri cărţi

Informatii utile

Libraria online Edituri.net

 

Despre noi

Edituri.net este librăria online ce oferă cărţi noi la preţuri promoţionale. Toate cărţile din catalog sunt la promoţie, cu preţ uri reduse între 5 şi 95%. Clienţii beneficiază de un cont online dotat cu un panou de control pentru comenzi, adrese şi alte detalii, precum şi cu posibilitatea de a imprima facturile aferente.

 

Comanda. Cum cumpar?

Pentru a comanda o carte din librăria online edituri.net, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli. Adăugaţi cartea în coşul de cumpărături, dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ, aflat în pagina cărţii. Dacă doriţi să adăugaţi în coş şi alte produse, repetaţi această acţiune pentru fiecare carte dorită. Coşul cu produse are o valabilitate temporară pentru vizitatorii neautentificaţi şi o valabilitate permanentă, până la revenirea dvs. pe site, pentru clienţii care s-au înscris pe site-ul nostru şi sunt autentificaţi în contul lor personal. Creearea unui cont se face gratuit şi nu este condiţionată de nimic. După ce aţi adăugat toate ccărţile dorite în coş, daţi click pe butonul COMANDĂ, aflat în pagina coşului de cumpărături. Apoi urmaţi paşii necesari pentru completarea datelor de livrare şi plată, dând click pe butonul CONTINUĂ. Completaţi integral datele necesare în formularul de comandă şi trimiteţi comanda apăsând butonul TRIMITE COMANDA!. Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un email automat cu detalii complete despre comanda dvs. şi despre modalităţile de livrare şi plată alese. Deşi in extremis acceptăm şi comenzi telefonice sau prin email, nu recomandăm utilizarea acestui mod de comandă, întrucât este greoi şi nu oferă niciunul din avantajele comenzii online şi a existenţei unor date scrise aferente contului dvs. Pentru orice comenzi vă recomandăm folosirea coşului de cumpărături. În orice moment al navigării dvs. pe site-ul nostru vă puteţi răzgîndi asupra comenzii, puteţi edita sau şterge conţinutul parţial sau integral al coşului sau puteţi adăuga alte articole. Puteţi oricând accesa coşul de cumpărături dând click pe butonul CONŢINUT COŞ din dreapta ecranului, din caseta cu titlul 'Coş cumpărături'.

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului, numai în condiţiile actului normativ menţionat, dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterala în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese către cumpărător, în condiţiile legii.

 

Transport si plata

Livrarea produselor se face prin poşta normală (Poşta Română) sau prin curier rapid, pentru orice locaţie de pe teritoriul României. Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Transportul şi alte opţiuni de livrare prin curier rapid sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Preţurile speciale per produs şi pachetele promoţionale sunt valabile pentru orice tip de comandă, indiferent de adresa de livrare.

 

Comenzi din afara României

Acceptăm şi comenzi din străinătate, însă preţurile şi taxele pentru livrarea în afara României sunt diferite de cele interne, afişate online pe site. Dacă adresa dvs. de livrare este în altă ţară şi doriţi să faceţi o comandă, desigur că o puteţi face, urmând ca noi să vă comunicăm în cel mai scurt timp detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, acceptăm şi plata online prin cărţi de credit.

 

Informatii de contact

Agenţia noastră de difuzare de carte şi website-ul edituri.net sunt dezvoltate de .

Datele de identificare ale firmei noastre sunt:

GLOBAL NET SALES SRL
CUI: 28166241
Nr. Reg. Com.: J16/399/2011

Adresa: str. Basarabia nr. 19A
Craiova, jud. Dolj, cod poștal 200056
tel.: 0769-725.700

Site-ul de prezentare pentru firma noastră este: www.globalnetsales.ro.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să utilizaţi formularul de contact sau adresele de email şi numerele de telefon afişate în pagina de contact.

 
Continuă
Promo
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2010 edituri.net • designed by webgraphic.ro