Cartile Adevarul
Edituri cărţi

Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal

Rosina Nogales

Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal

Domeniu: Dictionare si ghiduri

Editura: Niculescu

Autor: Rosina Nogales

Colecţie: Limbi straine Niculescu
Număr de pagini: 216
Anul apariţiei: 2007
20,00 RON
15,00 RON

Ati economisit 5 lei

Cumpără online

Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal

Insotitor de nadejde prin Spania si chiar prin indepartata America Latina, ghidul te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile limbii" (macar ca ruda a romanei, spaniola isi are, si ea, "tainele" ei), o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului, facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie iberica si sud-americana chiar, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?

Pronuntia. Alfabetul. Abrevieri; Cuvinte si expresii generale; Relatii interumane; Pe drum; La drum cu copiii; Persoane cu handicap in vacanta; Cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Concediu la mare, activ si creativ; Divertisment; La cumparaturi; Sanatate; Important de la A la Z; Compendiu gramatical; Dictionar roman-spaniol; Dictionar spaniol -roman. ***

cartepedia.ro

(Rosina Nogales - Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal a fost adăugat în catalogul nostru la data de 16 martie, 2012.)
Promo
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2010 edituri.net • designed by webgraphic.ro