Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Ghid practic roman-italian & dictionar minimal

Raffaella Marini

Ghid practic roman-italian & dictionar minimal

Domeniu: Dictionare si ghiduri

Editura: Niculescu

Autor: Raffaella Marini

Colecţie: Limbi straine Niculescu
Număr de pagini: 208
Anul apariţiei: 2007
20,00 RON
15,00 RON

Ati economisit 5 lei

Cumpără online

Ghid practic roman-italian & dictionar minimal

Insotitor de nadejde prin Italia (tara a vestigiilor Antichitatii, leagan al bele-artelor si al genului liric si centru al catolicismului, patria pizzei si cea in care se desfasoara un campionat de fot... , pardon, de "calcio", de prima mana, lucruri, si sunt sigur ca nu-s toate, despre care stii deja o multime, ca sa nu mai vorbesc de limba italiana, ruda cea mai apropiata a romanei), "ghidul" te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile limbii" (ei, da, italiana mai are ceva "taine", chiar si pentru un roman), o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului, facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie italiana, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?


Pronuntie. Alfabetul italian. Abrevieri in ghid. Abrevieri generale;

Cuvinte si expresii generale; Relatii interumane; Pe drum; Calatoria cu copiii; Persoane cu handicap in vacanta; Cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Sejurul la mare, sejururi active si creative; Distractii; La cumparaturi; Sanatatea; Lucruri importante de la A la Z;

Scurta gramatica;

Dictionar roman-italian; Dictionar italian-roman. ***


(Raffaella Marini - Ghid practic roman-italian & dictionar minimal a fost adăugat în catalogul nostru la data de 17 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro