Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

FINANTE. MANUAL PENTRU CLASA A 12-A

Mariana Vuta, Iulian Brasoveanu

FINANTE. MANUAL PENTRU CLASA A 12-A

Domeniu: Invatamant - Educatie

Editura: All

Autor: Mariana Vuta · Iulian Brasoveanu

Colecţie: liceALL2000
Număr de pagini: 136
Anul apariţiei: 2002
12,90 RON
9,03 RON

Ati economisit 3.87 lei

Cumpără online

FINANTE. MANUAL PENTRU CLASA A 12-A

Cu o functie depasind utilitatea stricta, de manual – volumul poate fi consultat si de un public mai larg, dornic sa se initieze in studiul finantelor publice –, lucrarea prezinta elevilor filierei tehnologice, profilul servicii, specializarile: economic si administrativ, in primul rand, un domeniu de maxim interes social, care, in definitiv, se ocupa de gestionarea banului public, un element economic afectand marea masa a contribuabililor. Manualul initiaza in problematicile teoretica si practica ale finantelor publice si ale controlului financiar si se constituie intr-un ghid pentru intelegerea si insusirea mecanismului de realizare a veniturilor publice, de distribuire a acestora (cheltuieli publice; control al eficientei si al legalitatii utilizarii resurselor publice). Centrat pe experienta economiei romanesti, manualul recurge pe parcursul exemplificarilor si la contextul international, iar structura propune recurent, la final de capitol, o sinteza notionala (Notiuni de baza) si un set de Intrebari.

Cuprins: Continutul economic si functiile finantelor Romaniei; Veniturile publice; Cheltuielile publice; Conceptul de control financiar, Metodologia de exercitare a controlului financiar.

Acest titlu este disponibil doar la cerere şi este în stoc limitat.

Dacă doriţi să îl comandaţi, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

(Mariana Vuta, Iulian Brasoveanu - FINANTE. MANUAL PENTRU CLASA A 12-A a fost adăugat în catalogul nostru la data de 03 iulie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro