Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Evadarea

BARBARA DELINSKI

Evadarea

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Lira

Autor: BARBARA DELINSKI

Colecţie: Lirabooks
Număr de pagini: 400
Anul apariţiei: 2011
25,00 RON
15,00 RON

Ati economisit 10 lei

Cumpără online

Evadarea

Emily Aulenbach, o newyorkeză de treizeci şi doi de ani, pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie: un soț iubitor, un post de avocat într-o firmă de succes, o casă frumoasă și o mașină scumpă. Privite însă mai atent, lucrurile nu sunt chiar atât de grozave: soțul este preocupat numai de propria carieră, slujba ei se reduce la o sumă de sarcini birocratice, iar casa și mașina aduc cu ele nesfârșite rate la credite.

Sătulă de telefon, de laptop și de ceasul de la mână, într-o zi de vineri, Emily se ridică pur și simplu de la birou, își lasă în urmă cariera, soțul și viața agitată din metropolă, hotărâtă să descopere care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață. Vocea inimii o călăuzește înapoi în Bell Valley, locul care, în urmă cu zece ani, îi oferise atâta bogăție sufletească, dar care îi provocase și cea mai mare dezamăgire. Aici va avea răgazul să își înțeleagă propriile greșeli, să îşi asculte sentimentele și să decidă care va fi drumul ei în viaţă. Curând, Emily se vede nevoită să aleagă între doi bărbați, între două stiluri de viață, între glasul rațiunii și șoaptele inimii.

Autoare a 17 romane de succes, cu peste 30 de milioane de exemplare tipărite, Barbara Delinsky este o prezenta constanta si un nume consacrat in topurile literare de prestigiu semnate de publicatii precum The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today sau Publishers Weekly.


(BARBARA DELINSKI - Evadarea a fost adăugat în catalogul nostru la data de 17 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro