Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Enciclopedia Universala Britannica-vol 4

2010

Enciclopedia Universala Britannica-vol 4

Domeniu: Enciclopedii

Editura: Litera International

Autor: 2010

Colecţie: nespecificat
Număr de pagini: 360
19,99 RON
13,99 RON

Ati economisit 6 lei

Cumpără online

Enciclopedia Universala Britannica-vol 4

    ENCICLOPEDIA UNIVERSALĂ BRITANNICA
  
In premiera pentru Romania, editura Litera, Jurnalul National si Encyclopćdia Britannica, Inc. oferă tuturor celor dedicaţi studiului, precum si celor dornici de o cat mai buna informare, un nou instrument de lucru – Enciclopedia Universală Britannica – conceput în 16 volume.

Adresându-se unui public foarte larg si eterogen în privinta gusturilor si a preferintelor, această noua enciclopedie aduna intre cele peste 5 500 de pagini mii de articole esentiale si relevante care acoperă informatii actualizate de cultura generala, dar si evenimente de ultim moment din lume, preluate in mare parte din Britannica Concise Encyclopedia. Pe de alta parte, din dorinta unei mai ample cuprinderi a citorva domenii fundamentale (arta, filosofie, literatură, religie, stiinţă), un număr semnificativ de articole au fost extrase din Britannica Global Edition.

Această editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori, redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi în cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive, dar şi peste 1 000 de articole care vizează realitatile romanesti.

Enciclopedia Universală Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acoperă multe arii de cunoastere – istorie, geografie, stiinte, religie, sport, tehnologie, arte – si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare.

Volumul 4 al Enciclopediei Universale Britannica contine articole care încep cu litera C si D


(2010 - Enciclopedia Universala Britannica-vol 4 a fost adăugat în catalogul nostru la data de 28 mai, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro