Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Enciclopedia punctelor care vindeca. Sanatatea la indemana oricui

dr. Roger Dalet

Enciclopedia punctelor care vindeca. Sanatatea la indemana oricui

Domeniu: Medicina - Sanatate

Editura: Niculescu

Autor: dr. Roger Dalet

Colecţie: Utilitare-Sanatate
Număr de pagini: 336
Anul apariţiei: 2007
25,00 RON
18,75 RON

Ati economisit 6.25 lei

Cumpără online

Enciclopedia punctelor care vindeca. Sanatatea la indemana oricui

Cu o origine pierduta in negura timpului (dovezile arheologice reusind, pana acum cel putin, sa certifice uzul ei in China secolului al II-lea i.Hr.), acupunctura reprezinta cea mai veche practica medicala cunoscuta. Cat priveste absenta dovezilor scrise cu privire la originile acestei metode curative, aceasta nu se explica decat printr-o toana imperiala, in jurul anului 200 i.Hr., Hoang-Ti, stapanitor pe atunci peste Tara de Mijloc, dispunand distrugerea a tot ceea ce fusese scris pe seama realizarilor de dinaintea venirii sale pe tronul tarii, disimuland orice trimitere la practica medicala cu ace sub calificativul de misterioasa. Moartea autocratului a insemnat insa si aparitia primelor carti de acupunctura, Nei King si So-ouenn, ajungandu-se, in zilele noastre la o reabilitare intensiva a practicii, in primul si in primul rand tara ei de origine, cu aprofundari in cateva planuri principale: descoperirea mecanismelor stiintifice de actiune a acupuncturii; descoperirea unor noi puncte de stimulat; specializarea din ce in ce mai mare a punctelor; utilizarea unor noi metode de actiune asupra punctelor.
Ghid de precizie, descriind afectiunile cele mai comune, simptomele si cauzele lor, precum si rolul pe care aceste adevarate puncte care vindeca il pot juca in tratament atunci cand sunt stimulate cu ajutorul unor ace speciale, prin masaj digital sau stimulare electrica (chiar atunci cand practica este asociata cu alte terapii), enciclopedia de acupunctura propusa de medicul Roger Dalet, dupa cum este de asteptat, el insusi un specialist in materie, prezinta mijloacele prin care putem contribui in mod activ la imbunatatirea starii noastre de bine, a sanatatii noastre - cale terapeutica de viitor, acupunctura se inscrie in randul practicilor medicale preventive, la care poate apela fiecare dintre noi -, urmand un tratament fara risc de toxicitate (prin eliminarea medicatiei chimice) si, mai presus de orice, chiar daca usor invaziv, fara durere.

Introducere

Evolutia acupuncturii

Organele de simt

Glandele. Stare generala

Reumatologia

Digestia

Circulatia

Aparatul urinar si aparatul genital masculin

Dureri

Pielea. Dermatologie

Respiratia

Sistemul nervos

Ginecologie

Concluzii.
***


(dr. Roger Dalet - Enciclopedia punctelor care vindeca. Sanatatea la indemana oricui a fost adăugat în catalogul nostru la data de 23 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro