Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)



Client nou?
Creează un cont

Enciclopedia Blackwell a gandirii politice

David Miller

Enciclopedia Blackwell a gandirii politice

Domeniu: Politica

Editura: Humanitas

Autor: David Miller

Colecţie: DICTIONARE/TRATATE/REFERINTE
Număr de pagini: 814
Anul apariţiei: 2006
85,00 RON
59,50 RON

Ati economisit 25.5 lei

Cumpără online

Enciclopedia Blackwell a gandirii politice

Acoperind intregul spectru al istoriei si teoriei politice, de la Socrate la John Rawls, Enciclopedia Blackwell, coordonata de David Miller, este considerata cea mai erudita si totodata larg accesibila lucrare de referinta a domeniului. Aparitia ei in romaneste suplineste o lipsa resimtita acut nu numai de politolog, sociolog sau ziarist, dar si de nespecialistul interesat sa aiba informatii solide intr-un teritoriu de maxima actualitate.

Cele 350 de intrari ale Enciclopediei imbina intr-o formula echilibrata articole extinse cu definitii succinte. Conceptele-cheie ale gandirii politice (stat, drept, contract social, obligatie politica, autoritate, libertate, egalitate, democratie, despotism etc.) sunt explicate si analizate, iar doctrinele si ideologiile (liberalism, conservatorism, socialism, marxism, rasism, fascism etc.) sunt raportate atat la contextul istoric, cat si la politicile contemporane. Fiecare intrare trimite la altele si se regaseste in indicele de la sfarsitul volumului. ***


(David Miller - Enciclopedia Blackwell a gandirii politice a fost adăugat în catalogul nostru la data de 08 august, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2021 edituri.net
Powered by webgraphic.ro