Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Casa Intalnirilor

Martin Amis

Casa Intalnirilor

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Polirom

Autor: Martin Amis

Colecţie: Biblioteca Polirom. Proza XXI
Număr de pagini: 300
Anul apariţiei: 2008
26,95 RON
18,87 RON

Ati economisit 8.08 lei

Cumpără online

Casa Intalnirilor

Traducere din limba engleza de Cristina Panaite
 
Casa Intilnirilor este o poveste despre Gulagul sovietic, dar si despre conflictul tragic al protagonistului, indragostit fara speranta de sotia fratelui sau. Personajul central, detinut intr un lagar din nordul extrem al URSS, ajunge tovaras de suferinta chiar cu fratele si rivalul sau, Lev, pe care il protejeaza si il urmareste obsesiv. Casa Intilnirilor este de fapt locul unde detinutilor din lagar li se permite la un moment dat sa primeasca vizite conjugale. Venirea Zoiei, sotia lui Lev, o rusoaica trupesa, face ca in jurul acelei intilniri anume sa se teasa itele care leaga aproape toate intimplarile si destinele din roman. Iubire de frate si iubire carnala, datorie si ura, mila si cruzime, gelozie si tandrete – toate se amesteca si se infrunta pe parcursul unei vieti povestite cu onestitate si duritate pentru fiica lui vitrega de un narator emigrat in Statele Unite, dar bintuit inca de povestile trecutului.
 
Casa Intilnirilor nu este o simpla poveste de dragoste, ci o poveste despre invidie, morala, haos, rezistenta, violenta, solipsism si marturisire... Amis a creat un roman memorabil, cu un protagonist memorabil.” (The Observer)
 
„Povestea aceasta sumbra este construita cu un sentiment al dezastrului inevitabil de sorginte dostoievskiana si un umor negru nabokovian si e centrata in jurul unui barbat care a facut lucruri ingrozitoare, dar e capabil sa le judece dintr-o perspectiva filosofica – un personaj perfect pentru un scriitor indraznet cum este Amis.” (Booklist)

(Martin Amis - Casa Intalnirilor a fost adăugat în catalogul nostru la data de 08 iunie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro