Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)



Client nou?
Creează un cont

Cartea mortilor

Patricia Cornwell

Cartea mortilor

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Nemira

Autor: Patricia Cornwell

Colecţie: Suspans
Număr de pagini: 576
Anul apariţiei: 2009
36,90 RON
25,83 RON

Ati economisit 11.07 lei

Cumpără online

Cartea mortilor

LA SCURT TIMP... după ce s-a mutat la Charleston, în Carolina de Sud, pentru a-şi deschide propriul cabinet medico-legal, Kay Scarpetta este chemată să investigheze moartea celebrului tenismen Drew Martin, al cărui cadavru, mutilat cu meticulozitate şi cruzime, a fost găsit la Roma.

ÎN FAŢA DOVEZILOR... ce indică piste contradictorii, ancheta condusă de Kay împreună cu carabinierii italieni şi iubitul său Benton Wesley se află în impas. Dar alte crime ies la iveală: cadavrul neidentificat al unui băieţel este descoperit într-o mlaştină, o femeie din înalta societate este găsită ucisă ritualic în propria casă.

DEŞI DE NEIMAGINAT, oribilele legături dintre toate aceste crime încep să se profileze, şi odată cu ele chipul întunecat al celui mai înspăimântător criminal în serie. În timp ce Cartea Morţilor adună tot mai multe nume, devine evident că numele ei va fi următorul.

„În jargonul medicinei legale, „cartea morţilor” este registrul de morgă. Pentru noi, o morbidă trecere în revistă a celor decedaţi de curând. Pentru Kay Scarpetta, însă, aceste pagini funebre sunt întrebări care aşteaptă răspuns. [...] Un thriller medico-legal de primă mână.”
Barnes & Noble ***


(Patricia Cornwell - Cartea mortilor a fost adăugat în catalogul nostru la data de 28 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro