Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Capcana Paradisului (Triologia Han Solo - Nr.1)

A.C. Crispin

Capcana Paradisului (Triologia Han Solo - Nr.1)

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Amaltea

Autor: A.C. Crispin

Colecţie: STAR WARS
Număr de pagini: 280
Anul apariţiei: 2004
30,00 RON
22,50 RON

Ati economisit 7.5 lei

Cumpără online

Capcana Paradisului (Triologia Han Solo - Nr.1)

Aceasta este povestea niciodata spusa pana acum a tanarului Han Solo. In primul volum al acestei trilogii noi si incitante, celebrul hoinar, pungas, contrabandist si hot se lupta ca sa supravietuiasca pe o planeta sinistra, a carei principala marfa de export sunt sclavii. CAPCANA PARADISULUI

Era un copil fara trecut, un derbedeu corellian abandonat, scotocind dupa hrana de zi cu zi, cand crudul Garris Shrike l-a adus in mijlocul unei bande nomade de infractori spatiali. Acum, dupa multi ani, satul de tirania sadica a lui Shrike, imboldit de visuri de aventura si glorie, Han se lupta ca sa evadeze. Telul sau: sa devina pilot in Flota Imperiala. Are insa nevoie de experienta, iar pentru asta se angajeaza pe planeta Ylesia - o lume torida abundand in fanatici religiosi, droguri ilicite si senzualitate ispititoare... unde visurile sunt sfaramate si de unde evadarea este imposibila.


(A.C. Crispin - Capcana Paradisului (Triologia Han Solo - Nr.1) a fost adăugat în catalogul nostru la data de 03 august, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro