Cartile Adevarul
Edituri cărţi

Belcanto

Ann Patchett

Belcanto

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Humanitas

Autor: Ann Patchett

Colecţie: Raftul Denisei
Număr de pagini: 348
Anul apariţiei: 2007
32,00 RON
22,40 RON

Ati economisit 9.6 lei

Cumpără online

Belcanto

Romanul Belcanto a fost recompensat in 2002 cu PEN/Faulkner Award si Orange Prize, numarandu-se, de asemenea, printre finalistii National Book Critics Circle Award si IMPAC Dublin Literary Award.

Resedinta somptuoasa a vicepresedintelui unui stat sud-american gazduieste o petrecere de aniversare in cinstea lui Katsumi Hosokawa, industrias japonez care ar putea revigora, prin investitiile lui, economia subreda a tarii din Lumea a Treia. Cadoul pentru sarbatorit este un recital al divei Roxane Coss, soprana lirica adulata. Vocea ei unica ii va face pana si pe cei optsprezece teroristi ascunsi in sistemul de ventilatie al palatului sa incremeneasca o clipa, vrajiti, insa pana la urma misiunea lor reuseste: toti invitatii la petrecere sunt luati ostatici. Presedintele tarii, tinta atacului, nu se numara printre ei: declinase invitatia pentru a nu pierde serialul TV preferat. Acum, teroristii trebuie sa-si negocieze iesirea. Insa premisele brutale ale acestei situatii nu lasa sa se ghiceasca ce va urma: in timp ce tratativele se prelungesc nedefinit, viata in microcosmosul cladirii ocupate isi regaseste echilibrul si linistea, iar fiecare personaj din cele doua tabere isi descopera, in aceste conditii-limita, semenii si adevaratul eu.

"In splendidul roman tragicomic al lui Ann Patchett se intalnesc fagaduintele de glorie ale artei, politicii si iubirii." (The New Yorker)

"Una dintre cele mai frumoase si romantice carti ale ultimilor ani. O poveste captivanta." (San Francisco Chronicle)

"Un imn inchinat frumusetii si artei si, in acelasi timp, o subtila comedie de moravuri." (New York Times) ***

libris.ro

(Ann Patchett - Belcanto a fost adăugat în catalogul nostru la data de 13 august, 2012.)
Promo
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | ANPC | Hartă site

Copyright © 2010 edituri.net • designed by webgraphic.ro