Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Balade Doamnelor, balade (contine CD audio)

Stefan Radof

Balade Doamnelor, balade (contine CD audio)

Domeniu: Beletristica si critica

Editura: Polirom

Autor: Stefan Radof

Colecţie: Poezie
Număr de pagini: 128
Anul apariţiei: 2008
22,96 RON
16,07 RON

Ati economisit 6.89 lei

Cumpără online

Balade Doamnelor, balade (contine CD audio)

Stefan Radof este membru al UNITER si al Uniunii Scriitorilor din Romania, iar ca urmare a detentiei politice este si membru al AFDPR. A fost decorat cu inalta distinctie: „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler. A dat viata unei galerii insemnate de personaje (roluri principale) din dramaturgia nationala si universala, clasica, moderna si contemporana, in teatru, cinematografie, televiziune si radio. Este laureat al mai multor premii nationale si internationale.

„Poetul s-a intors la uneltele lui. Toata lumea il cunoaste pe actorul Stefan Radof, care, cu mult inainte de a-l interpreta pe Iuliu Maniu in film, a devenit celebru pentru rolul principal din Micul infern, pe scena teatrului. Multa lume si-l aminteste pe Stefan Radof din Piata Universitatii, cetateanul din Alianta Civica si apoi politicianul din Partidul Aliantei Civice, senator al Romaniei postcomuniste. Mai putin stiu ca Stefan Radof este si un extraordinar poet. Culegerea de fata ii va ajuta pe acestia din urma sa recupereze informatia. Cititi-o si va veti convinge!” (Nicolae Manolescu, critic literar, iubitor de teatru si coleg de partid)

Acest titlu este disponibil doar la cerere şi este în stoc limitat.

Dacă doriţi să îl comandaţi, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

(Stefan Radof - Balade Doamnelor, balade (contine CD audio) a fost adăugat în catalogul nostru la data de 31 mai, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro