Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Aventurile lui Pinocchio

Carlo Collodi, Roberto Innocenti

Aventurile lui Pinocchio

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Litera International

Autor: Carlo Collodi · Roberto Innocenti

Colecţie: Carti pentru copii
Număr de pagini: 192
Anul apariţiei: 2008
59,90 RON
41,93 RON

Ati economisit 17.97 lei

Cumpără online

Aventurile lui Pinocchio

Ca multor băiețași, lui Pinocchio îi place să facă numai trăsnăi, să nu-și asculte părinții, să chiulească de la școală și să nu muncească. Ca mulți băieți obișnuiți, Pinocchio face doar ce-i place, fără a se gândi la consecințe. Însă eroul acestei povești nu este un băiețel oarecare. Și, cu siguranță, nu este unul obișnuit. De fapt, nici nu este un băiat. Având un cap făcut din lemn și trupul lui fiind cioplit dintr-un buștean năzdrăvan, Pinocchio este o marionetă. Ba, mai mult, o marionetă neastâmpărată!

Autorul Carlo Collodi și ilustratorul Roberto Innocenti oferă cititorilor o călătorie extraordinară și plină de imaginație cu această poveste clasică a unei marionete egoiste al cărei comportament necuviincios o duce dintr-o nenorocire în alta - de la a-și arde picioarele până la a fi spânzurată într-un copac, de la a fi legată cu lanțul de o cușcă până la a fi înghițită de un monstru marin. În final ademenit de promisiunea de a deveni un băiat ”adevărat”, cu condiția să-și schimbe năravurile, Pinocchio încearcă să devină cuminte. Dar, oare, faptele lui bune nu vin prea târziu?
Acest titlu este disponibil doar la cerere şi este în stoc limitat.

Dacă doriţi să îl comandaţi, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

(Carlo Collodi, Roberto Innocenti - Aventurile lui Pinocchio a fost adăugat în catalogul nostru la data de 19 septembrie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro