Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Atestat la informatica. Subiecte rezolvate

Brânduşa Bogdan, Gilda Graţiela Gebăilă, Doina Druţă, Simona Mihaela Popa

Atestat la informatica. Subiecte rezolvate

Domeniu: Calculatoare

Editura: Niculescu

Autor: Brânduşa Bogdan · Gilda Graţiela Gebăilă · Doina Druţă · Simona Mihaela Popa

Colecţie: IT
Număr de pagini: 192
Anul apariţiei: 2007
31,00 RON
23,25 RON

Ati economisit 7.75 lei

Cumpără online

Atestat la informatica. Subiecte rezolvate

Dedicat cu deosebire elevilor din ultimul an de studii liceale, profilul real (specializările matematică-informatică, matematică-informatică, intensiv informatică şi matematică-informatică, intensiv/bilingv), volumul, elaborat de un colectiv de cadre didactice de specialitate din liceele bucureştene, se doreşte un îndemn în susţinerea examenului de atestare profesională în informatică, probă opţională la sfârşit de studii teoretice, dar de cert ajutor în cazul unei angajări sau al continuării studiilor, de nivel universitar de profil sau cu o altă specializare (situaţie în care facilitează echivalarea unor examene de informatică). Alţi beneficiari ai lucrării sunt chiar cadrele didactice, pentru care se poate constitui într-un ghid practic de aplicaţii utile în cadrul orelor de TIC, Programare sau din diverse alte arii curriculare.
Pe parcursul a patru capitole (â?? programare pentru clasele de matematică-informatică, intensiv informatică â?? programare pentru clasele de matematică-informatică şi matematică-informatică, intensiv limba străină/neintensiv â?? baze de date â?? aplicaţii Word şi Windows), grupajele de probleme asociate propuse sunt rezolvate în limbajele Pascal şi C++, în secţiunea de baze de date în FoxPro, în timp ce soluţiile aplicaţiilor în Word şi Windows beneficiază de detalieri în paşi de lucru. ***


(Brânduşa Bogdan, Gilda Graţiela Gebăilă, Doina Druţă, Simona Mihaela Popa - Atestat la informatica. Subiecte rezolvate a fost adăugat în catalogul nostru la data de 20 martie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro