Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

333 Cocteiluri si bauturi de casa

Mircea Georgescu

333 Cocteiluri si bauturi de casa

Domeniu: Diverse

Editura: Andreas

Autor: Mircea Georgescu

Colecţie: 333 de retete
Număr de pagini: 128
Anul apariţiei: 2007
10,00 RON
7,00 RON

Ati economisit 3 lei

Cumpără online

333 Cocteiluri si bauturi de casa

Prezenta culegere, ce este oferitã EXCLUSIV celor ce apreciazã savoarea unei bãuturi si nu "consumatorilor?, recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la bazã mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate? ulteriori mai multe retete de casã, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitalã, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un vãr, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adicã a bãuturilor amestecate, în fapt) cea mai credibilã este cea care îl atestã pe celebrul medic al antichitãtii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rãsinã si migdale amare.
Desi sunt si câteva capitole "scurte?, douã chiar extrem de scurte, am preferat aceastã formã de prezentare, pentru cã mi s-a pãrut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe bazã de vin si sampanie, asocierea fiind fortatã, de "veri primari? în cea mai optimistã dintre acceptii.


(Mircea Georgescu - 333 Cocteiluri si bauturi de casa a fost adăugat în catalogul nostru la data de 20 august, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro