Cartile Adevarul
Edituri cărţi
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

296 Preparate culinare arabe

Mircea Georgescu

296 Preparate culinare arabe

Domeniu: Diverse

Editura: Andreas

Autor: Mircea Georgescu

Colecţie: 296 Retete
Număr de pagini: 152
Anul apariţiei: 2008
10,00 RON
7,00 RON

Ati economisit 3 lei

Cumpără online

296 Preparate culinare arabe

A scrie o carte despre bucataria araba nu este poate nici o provocare si nici un act de curaj. "Retetele lumii arabe", inevitabil cu un anume specific, sunt, totusi, dintre cele mai frecvent întâlnite în bucataria europeana, blagoslovita cu aceleasi ingrediente si mirodenii.
Autorul spera ca toate popoarele Lumii Arabe vor reusi sa gaseasca drumul spre inima dumneavoastra, chiar si pe aceasta cale, cea culinara.
Excelentele relatii diplomatice ale României cu lumea araba au permis autorului acestei culegeri de retete culinare specifice (furnizate, asa cum cititorii deja s-au obisnuit, de catre ambasadele straine acreditate în România} sa satisfaca o dorinta ades exprimata de catre persoanele pe care a avut ocazia sa le întâlneasca.
în dorinta de a-l multumi mai întâi pe românul obisnuit, cel care poate nu poate merge în restaurante din tarile (ne)vizitate si nici în cele cu specific de aici, autorul n-a dorit o "deconspirare" a locului de origine a respectivelor preparate, ci doar sa dezvaluie retete usor accesibile - dar, cu toate acestea, ceva mai exotice.
Autorul însusi a fost destul de surprins sa constate ca mai multe retete, pe care le-a cunoscut dinainte, provin din lumea araba.
A fost si acesta un motiv dintre cele care au condus la gruparea lor în acest volum, autorul marturisind ca este dintre aceia ce cred ca Pamântul întreg nu este decât un "Sat Planetar".

Acest titlu este disponibil doar la cerere şi este în stoc limitat.

Dacă doriţi să îl comandaţi, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

(Mircea Georgescu - 296 Preparate culinare arabe a fost adăugat în catalogul nostru la data de 07 septembrie, 2012.)
0 produse
Newsletter
Abonaţi-vă gratuit la newsletterul nostru!


Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Copyright © 2020 edituri.net
Powered by webgraphic.ro